26 травня на базі ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» відбулась регіональна науково-практична конференція «Реалізація професійної спрямованості навчання шляхом використання інноваційних засобів активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти при викладанні загальноосвітніх предметів у закладі».

Учасники конференції обговорювали актуальні питання застосування новітніх форм і способів запровадження професійної спрямованості навчання шляхом використання інноваційних засобів активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти при викладанні загальноосвітніх предметів, познайомилися з методами та прийомами інтеграції професійно-теоретичної підготовки з виробничою практикою ресторанного господарства та хімією, фізикою і математикою на прикладі молекулярної кухні.

Організаторам вдалося створити платформу для вільного обміну думками та досвідом. Керівники і викладачі навчальних закладів демонстрували актуальні напрацювання професійної спрямованості змісту дисциплін та активну позицію у пошуку дієвих інструментів розвитку пізнавальної діяльності.

Результати конференції засвідчили, що діалог та співпраця вчителів – предметників та майстрів виробничого навчання сприятиме модернізації системи професійно-технічної освіти та  якісній підготовці фахівців.

Разом- ми сильні!

Loading