Організація дистанційного навчання учнів, які виїхали з України внаслідок повномасштабного вторгнення

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1014 від 18.08.2023 «Про затвердження типової освітньої програми для навчання дітей, які виїхали з України внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації і здобувають освіту одночасно в закладах освіти країни перебування та України» (покликання на наказ МОН – http://surl.li/kqtnr) та наказу Міністерства освіти і науки України № 1022 від 21.08.2023. «Про забезпечення навчання учнів, які виїхали з України внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації і здобувають освіту в закладах освіти країни перебування та України» (покликання на наказ МОН – http://surl.li/kxqxl ).

У Хмельницькій області в 3 закладах загальної середньої освіти Кам’янець-Подільської міської територіальної громади функціонують класи дистанційного навчання ( http://surl.li/lubdw ).
Окрім того, 149 закладів загальної середньої освіти Хмельницької області надають освітні послуги здобувачам освіти з використанням дистанційних технологій (http://surl.li/lubev ).

Loading