На Хмельниччині відбулось обласне спортивне свято-змагання «Жнива-2021»

18 вересня в м. Кам’янець Подільський відбулось обласне спортивне свято-змагання серед сільських і селищних рад, об’єднаних територіальних громад, збірних команд районів Хмельницької області «Жнива-2021», присвячене до 30 річниці незалежності України. Захід проводиться з метою широкого залучення сільських трудівників та членів їх родин до систематичних занять фізичною культурою та спортом.
Привітав учасників з початком змагань та звернувся до присутніх з вітальним словом заступник голови ОДА Володимир Юр’єв. Посадовець наголосив, що такі змагання серед мешканців громад є дуже важливим інструментом популяризації активного способу життя та розвитку культури заняттям спортом в секціях, спортивних групах. Такого роду заходи підтримують дух спортивного суперництва між жителями територіальних громад, працівниками сільськогосподарських підприємств та учасниками сільських спортивних клубів, сприяють залученню населення області до спортивного руху. А ще завдяки їм відбувається відродження самобутніх спортивних традицій жителів Хмельниччини.
За результатами змагань відбувається відбір кращих сільських спортсменів області для участі у Всеукраїнських літніх сільських спортивних іграх 2021 року серед різних верств населення, команд сільськогосподарських формувань, сільських спортивних клубів, галузей АПК, керівників районів різних рівнів.

Loading