Про підвищення рівня кваліфікації осіб, відповідальних за організацію харчування в закладах освіти

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.10.2023 № 990-р «Про схвалення Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до2027 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2023—2024 роках» Мінагрополітики за підтримки Держпродспоживслужби, проєкту EU4SaferFood ініціювало розробку навчального онлайн-курсу практичних аспектів упровадження вимог харчового законодавства у харчоблоках закладів освіти.

Зазначений онлайн-курс складається з базового курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства» та поглибленого курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР».
Зважаючи на необхідність безперервного отримання знань та підвищення рівня кваліфікації осіб, відповідальних за організацію харчування здобувачів освіти в закладах освіти, просимо провести інформаційну кампанію з метою забезпечення проходження зазначеного курсу засновниками та керівниками закладів освіти; працівниками, які відповідають за розробку та впровадження процедур на основі принципів системи НАССР у закладах освіти; персоналу, який обробляє, готує або подає їжу учасникам освітнього процесу в шкільних їдальнях та в закладах дошкільної освіти, а також в інших установах, призначених для дитячого харчування.
Реєстрація на курс здійснюється за посиланням:
https://prometheus.org.ua/course/course-v1:Prometheus+HACCP_BASE101+2023_T2

Loading