Коворкінг “Ринок праці: перспективи розвитку, виклики та шляхи їх вирішення”

На базі ВПУ №11 міста Хмельницького   відбувся коворкінг “Ринок праці: перспективи розвитку, виклики та шляхи їх вирішення”, на який було запрошено представників влади, Департаментів освіти Хмельницької ОДА, Хмельницької міської ради, директора НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, голову ради промисловців та підприємців Хмельницької області, директора обласного центру зайнятості, керівників підприємств та приватних підприємців, з якими співпрацює наш заклад освіти.
Мета коворкінгу – задоволення потреб роботодавців шляхом підготовки кваліфікованих робітників. Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань.
Про роль ЗП(ПТ)О у підготовці робітничих кадрів доповів директор закладу В. Селізар;
проблему дефіциту робітничих кадрів на ринку праці висвітлила директор Департаменту Хмельницької ОДА Дарія Басюк.
Голова ради промисловців і підприємців Хмельницької області І. Дунець наголосив на необхідності посилення співпраці ЗП(ПТ)О з підприємствами міста. О. Демчук, директор Агенції Сталого Розвитку АСТАР вказав шляхи щодо трансформації освітніх підходів до підготовки кваліфікованих робітників. Також наголосив про можливість залучення грантових коштів для впровадження інноваційних технологій щодо вирощування та імпортозаміщення овочевої продукції.
В обговоренні взяли участь всі учасники коворкінгу. Пропозиції та рекомендації взято за основу для подальшої співпраці та вирішення питань щодо перспектив якісної підготовки кваліфікованих кадрів.

Loading