Вітаємо переможців ІІ етапу ХІV міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

28 листопада 2023 року відбувся ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.
Конкурс проводився з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови та традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти.
Змагалися знавці української мови та літератури із 22 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельниччини.
Цьогоріч Конкурс відбувався в онлайн-форматі на базі НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області за допомогою платформи Zoom з одночасним підключенням декількох вебкамер у ЗПО для спостереження за безпосереднім виконанням творчого завдання конкурсантами.
Оцінювання конкурсних робіт було здійснено професійним журі, яке складалось з кращих викладачів ЗПО м. Хмельницького.
Найкращі результати продемонстрували:
Лівінцева Крістіна Олександрівна (Хмельницький професійний ліцей),
Наумюк Максим Миколайович (Хмельницький професійний ліцей електроніки),
Луканюк Софія Юріївна (ДНЗ «Подільський центр ПТО»).
Саме вони представлятимуть профтехосвіту Хмельниччини на фінальному етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
Глибока вдячність педагогам-наставникам ‒
– Козак Інні Володимирівні, викладачці Хмельницького професійного ліцею,
– Бродзянській ІнніМиколаївні, викладачці Хмельницького професійного ліцею електроніки,
– Степановій Тетяні Вікторівні, викладачці ДНЗ «Подільський центр ПТО»
за докладені зусилля у розвитку своїх талановитих учнів, а також усім викладачам-словесникам ЗПО області за невичерпну працьовитість і безмежне терпіння, за велику мудрість та світлу віру в кожного учня!
Щиро вітаємо наших переможців, справжніх поціновувачів Шевченкового слова, та їх наставників!
Бажаємо їм і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях та гарної професійної кар’єри!

Loading