Перші вчителі-предметники Хмельниччини успішно пройшли сертифікацію у 2023 році

Серед них:
6 (35% від зареєстрованих) вчителів математики
11 (65% від зареєстрованих) учителів української мови та літератури. Це педагогічні працівники Хмельницької, Дунаєвецької, Городоцької, Нетішинської, Волочиської міських та Меджибізької, Теофіпольської, Чемеровецької селищних територіальних громад Хмельниччини.
За підсумками третього етапу сертифікації максимальні 125 балів набрала
‼️ БУЛКА Оксана Дмитрівна, учитель математики Комунального закладу загальної середньої освіти “Ліцей №2 Хмельницької міської ради”.
“Пишаємося та вітаємо усіх учителів за професіоналізм, за те, що попри війну, ви продовжуєте працювати і демонструєте суперможливість навчати за будь-яких умов. Поки наші воїни відстоюють нашу Незалежність та Державність на передовій, ви невтомно виконуєте свою роботу звідусіль: в укриттях під час повітряних тривог, у пунктах незламності під час блекаутів і навіть у снігових заторах. Ви несете світло освіти, віру в Перемогу та майбутнє наших дітей. Дякуємо кожному за незламність, силу духу й високий професіоналізм!» – Голова Державної служби якості освіти України Руслан ГУРАК.

На Хмельниччині працює 231 сертифікований педагог.
Нагадаємо, що успішне проходження сертифікації зараховується як проходження атестації педагогічним працівником, є підставою для присвоєння йому відповідної кваліфікаційної категорії та/або педагогічного звання. Сертифікований вчитель має право отримувати щомісячну доплату в розмірі 20 % посадового окладу (ставки заробітної плати) пропорційно до обсягу педагогічного навантаження протягом строку дії сертифіката.
У 2024 році сертифікація поширюється також на педагогів навчальних предметів громадянської та історичної освітньої галузі та/або освітньої галузі «Суспільствознавство». Квота для Хмельницької області – 21.
Також у сертифікації – 2024 зможуть взяти участь:
54 учителя початкових класів;
37 вчителів математики;
40 вчителів української мови та літератури.

 Реєстрація для участі у сертифікації педагогічних працівників триватиме з 15 по 30 січня 2024 року.

Loading