100 років від дня заснування!

Сердечно вітаємо професорів, викладачів, студентів, аспірантів, усіх співробітників Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії з визначною подією – 100-річчям від дня заснування. За десятиліття, що минули, ваш навчальний заклад виріс у потужний науковий центр. Крок за кроком зусиллями педагогів, науковців, організаторів академія нарощує свій науково-освітній потенціал.
Сьогодні тисячі висококваліфікованих спеціалістів, підготовлених у вашому освітньому закладі, успішно працюють у всіх освітній галузі, генеруючи сучасні ідеї, громадянськістю, моральністю, культурою й сумлінням підтверджуючи високоякісну марку свого закладу.
Є всі підстави сподіватися, що академія і далі йтиме магістральним шляхом розвитку, наполегливо впроваджуватиме сучасні наукові досягнення, новітні технології, інформаційні системи, формуватиме громадян нової формації, що дозволить йому і в майбутньому посідати чільне місце серед педагогічних освітніх закладів.

Бажаємо успіху і процвітання, розширення і зростання. Нехай кожен рік успішної роботи, виводить ваш заклад на більш високий рівень. Бажаємо, щоб висока продуктивність, злагоджені дії, відповідальність, ентузіазм, цілеспрямованість і високі амбіції завжди були винагороджені величезними прибутками, стабільністю і вдячністю ваших учнів.

Зичимо колективу успішної роботи на благо України, а кожному з вас – добра, миру та всіляких гараздів.

Loading