Вітаємо з днем працівників профтехосвіти!

Шановні керівники, викладачі, майстри виробничого навчання, працівники  та здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

   Прийміть найщиріші вітання з Днем професійно-технічної освіти!

         Важко переоцінити ваш внесок у зміцнення та розбудову нашої держави,  адже саме ви забезпечуєте суспільне виробництво кваліфікованими кадрами, сприяєте зростанню конкурентоспроможності держави, підвищенню рівня добробуту населення.

Ви самовіддано зберігаєте та примножуєте кращі традиції професійної школи, розвиваєте плідні зв’язки з виробництвом та соціальними партнерами.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі.

Хай ваш досвід та ентузіазм, компетентність та любов до праці ще багато років слугують розвитку і оновленню вітчизняної системи підготовки робітничих кадрів та спеціалістів середньої ланки.

Ми пишаємося успіхами здобувачів освіти та слухачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які є основною складовою виробничого потенціалу держави, утверджують і розвивають демократичні цінності українського суспільства.

Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи.  Хай щедрою буде до вас доля,  обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває учнівська  довіра та любов. Бажаємо всім якнайшвидшої Перемоги над ворогом та мирного неба над головою.

 

Директор Департаменту освіти та                                                   Голова Хмельницької обласної

науки Хмельницької ОВА                                                                    організації Профспілки                  

                                                                                                                   працівників освіти і науки України

  Олександр ПУНДА                                                                             Анатолій ЯРИМЮК

Loading