Змаг-похід пластунів «Мужність»

14 жовтня – визначний день для всіх українців. В цей день дякуємо воїнам, які оберігають нашу землю, і завдяки яким маємо мирне небо. Ми згадуємо тих, хто віддав своє життя за нас.

14 жовтня пластуни Хмельницької округи з’їхалися на змаг-похід «Мужність», щоб випробувати міцність свого характеру, витривалість свого тіла та знання. Захід було організовано Хмельницькою округою НСОУ “Пласт” спільно з Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді. Близько 60 учасників з Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Старокостянтинова та Солобківців долали маршрут довжиною близько 25 км.

ІІ окружний змаг-похід «Мужність» проходив на мальовничих теренах Дунаєвеччини за маршрутом: с. Ставище – с. Маліївці – с. Підлісний Мукарів – с. Ставище. Усі точки маршруту були позначені на картах, які отримали команди. В програмі заходу було не лише проходження маршруту, враховувалася кількість взятих контрольних пунктів (КП), правильність відповідей з надання першої домедичної допомоги, перевірка умілостей зі стрільби в мішень, а також проходження технічних туристських етапів і час прибуття на фініш. На одній з точок учасників змагу чекав теплий смачний обід.

Переможцями, які визначалися у вікових групах: 11-13 років, 14-18 років та 18+ років, відповідно стали команди: «Щитоносці», «Афіни» та команда імені Олександра Тисовського. Проте, відзначені були усі команди, учасники яких гідно представили свої команди на випробувальних точках, продемонстрували неабияку фізичну та інтелектуальну підготовку, єдність та взаємопідтримку: серед наймолодших, крім «Щитоносців», відзначені «Маків цвіт», «Бандери», «Екіпаж»; серед команд 14-18 років – «Афіни», «Трипільці», «Січові стрільці», «Малинки», «Костогризи»; серед старших (18+), крім переможця – команди імені О. Тисовського, відзначені команди імені І. Чмоли, імені П. Франка та імені Р. Байден-Пауeла.

Подяка Олександру Жмудовському за організацію транспортного сполучення, Анастасії Донець за організацію харчування учасників заходу, ТОВ “РОМА” (м. Чернівці) за спонсорську допомогу, спеціалістам Хмельницького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді – за організаційну підтримку заходу!

Також дякуємо усім учасникам, інструкторам, партнерам, волонтерам та організаторам! До нових змагань!

За матеріалами Хмельницької округи НСОУ “ПЛАСТ” та Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді

Loading