Кращі творчі колективи Хмельниччини отримали та підтвердили почесні звання
“Народний художній колектив” і “Зразковий художній колектив”

Навесні 2021 року 12 творчих колективів Хмельниччини претендували на присвоєння та підтвердження почесних звань. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України за № 1078 від 11.10.2021р., на підставі рішення експертної комісії Міністерства освіти і науки України усім творчим колективам присвоєно та підтверджено почесні звання «Зразковий художній колектив» і «Народний художній колектив».

Родина Хмельниччини поповнилась ще одним Народним художнім колективом ансамблем танцю «Веснянка» Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 та трьома Зразковими художніми колективами:

Хореографічний гурток «Самоцвіти» Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості;
Театральна студія «Фора» Славутського Будинку дитячої творчості;
Г урток «Скринька – берегиня» Славутського Будинку дитячої творчості.
Чотири колективи підтвердили почесне звання «Народний художній колектив»:

Ансамбль сучасного танцю «Апельсин» Кам’янець-Подільському центру дитячої та юнацької творчості;
Ансамбль стилізованого бального танцю «Альборадо» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва;
Театр естрадної пісні «Водограй» Славутського Будинку дитячої творчості;
Оркестр народних інструментів Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу №9 імені А. М. Трояна у складі спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови та школи мистецтв.
Дитячому хореографічному ансамблю «Сяйво» Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу №9 імені А. М. Трояна у складі спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови та школи мистецтв; студії естрадного співу «Невгамовні» Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу №14 у складі спеціалізованої школи І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови та гімназії; гурткам «Художня вишивка» та «Іграшка-сувенір» Красилівського Будинку творчості дітей та юнацтва підтверджено почесне звання «Зразковий художній колектив».

Щиро вітаємо вихованців та їх керівників з почесними званнями, які вони отримали заслужено. Бажаємо нових успіхів та творчих злетів і перемог! Ми пишаємося вашими досягненнями!

Loading