Віолета Лабазюк з робочим візитом відвідала ряд закладів комунальної власності

28 жовтня, з робочим візитом відвідала ряд закладів комунальної власності, управління якими здійснює обласна рада у місті Кам’янець-Подільський, аби ознайомитись з діяльністю об´єктів, їх матеріально-технічним станом та роботою керівників у напрямку їх використання.
Мета виїздів : робота над стратегією розвитку закладів комунальної власності в форматі хорошого , якісного та ефективного існування та діяльності ( як з економічної так і з господарської точки зору ) , як закладів Хмельницької обласної ради !

До слова , це ознайомчі мої виізди . Перевірки на майже всіх закладах комунальної власності з початку 21- року були здійснені працівниками майнового управління спільно з аудиторами .
Кам’янець-Подільський медичний фаховий коледж- наразі тут здобувають освіту 363 студенти. Попри гарну матеріально-технічну базу, у навчальному закладі існує ряд проблемних питань, а саме: необхідність поточного ремонту дахового перекриття, ремонту аудиторій та кабінетів коледжу, відновлення комп’ютерів та мультимедійної техніки, здійснення просочення дерев’яних конструкцій коледжу та встановлення системи автоматичної сигналізації в приміщення гуртожитку.

Кам’янець-Подільський фаховий коледж культури і мистецтв. Сьогодні, окрім підготовки фахівців за спеціальностями: менеджмент соціокультурної діяльності; хореографія; музичне мистецтво; образотворче мистецтво; декоративне мистецтво, реставрація у коледжі працюють творчі колективи, а студенти коледжу неодноразово ставали лауреатами престижних мистецьких конкурсів та фестивалів. Також керівництвом коледжу укладені договори про співпрацю з 18 територіальними громадами Хмельницької області. Заклад надає методичну та практичну допомогу в організації роботи творчих колективів та проведенні мистецьких проєктів та соціокультурних заходів.

Кам’янець-Подільський навчально-реабілітаційний центр- тут забезпечують реалізацію прав дітей з комплексними порушеннями розвитку на здобуття дошкільної, початкової і базової середньої освіти, отримання ними корекційно-розвиткової допомоги та комплексних реабілітаційних заходів. Реабілітаційні послуги надаються відповідно до призначень лікарів та програм реабілітації осіб з інвалідністю. Вихованці займаються з вчителем-реабілітологом, вчителем ЛФК, проходять курси масажу та кінезіотерапії.
Кам’янець-Подільську спеціальну школу. При проєктній потужності 280 учнів наразі у закладі навчається виховується, лікується і проходить реабілітацію 322 вихованців. У закладі, окрім звичайних кабінетів, діють майстерні трудового навчання, які оснащено сучасною комп’ютерною технікою, ігрова кімната, кімната психологічного розвантаження, спортивна зала та зала лікувальної фізичної культури. На забезпечення діяльності спеціальної школи, організацію навчального процесу дітей, їх лікування та перебування, оплату комунальних послуг, виплату заробітної плати працівникам з обласного бюджету спрямовано понад 26,6 млн. гривень.

Кам’янець-Подільський ліцей І-ІІІ ступенів «Славутинка»- у складі ліцею функціонують такі структурні підрозділи: початкова школа, гімназія, ліцей, а також пришкільний інтернат. Функціонують два інклюзивні класи, де навчаються учні з особливими освітніми потребами, відкрито ресурсну кімнату, облаштовану усім необхідним для проведення корекційних занять.

… Разом з тим, у закладі основною проблемою ліцею залишається необхідність добудови спортивного комплексу з автономною котельнею. Також необхідно здійснити реконструкцію навчального корпусу і облаштувати другий евакуаційний вихід з 4-го поверху.

Loading