Проведено атестаційні експертизи у п’яти закладах професійної освіти

Відповідно до графіку проведення атестаційної експертизи та наказів Департаменту освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації у першому півріччі 2021 року проведено атестаційні експертизи у п’яти закладах професійної (професійно-технічної) освіти, за результатами яких сформовано атестаційні справи.
31 січня 2022 року відбулось засідання Регіональної експертної ради з питань атестації закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області (РЕР). На засіданні розглянуто атестаційні матеріали закладів професійної (професійно-технічної ) освіти області: Нетішинського професійного ліцею (за семи професіями), Хмельницького професійного ліцею електроніки (за двома професіями), Державного професійно-технічного навчального закладу «Славутський професійний ліцей» (шість професій), Шепетівського професійного ліцею (три професії), Грицівського вищого професійного училища №38 (одна професія). Членами РЕР відзначено, що подані атестаційні матеріали відповідають вимогам Положення про атестацію професійно-технічних навчальних закладів та Програмно-методичного забезпечення атестації професійно-технічного навчального закладу , розробленого Державною інспекцією навчальних закладів Міністерства освіти і науки України (2010 р.).
Також на засіданні було розглянуто пропозиції до оновленого складу Регіональної експертної ради з питань атестації закладів професійної(професійно-технічної) освіти Хмельницької області.
За результатами засідання прийнято рішення: атестаційні справи закладів професійної (професійно-технічної) освіти області та кандидатури оновленого складу членів РЕР подати до Акредитаційній комісії України для подальшого проходження процедури атестації та погодження.

Loading