Відбулося засідання робочої групи

04 грудня 2022 року під головуванням директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Дарії Басюк, відбулося засідання робочої групи щодо створення у Хмельницькій області регіональної організації Мережі знань Національної туристичної організації України.
Участь у заході взяли: представники Департаментів освіти, науки, молоді та спорту, інформаційної діяльності, культури,національностей та релігій облдержадміністрації, Державного архіву Хмельницької області, туристичного бізнесу і закладів освіти, які здійснюють підготовку фахівців туристичного та готельно-ресторанного спрямування. До засідання доєднався за допомогою онлайн-звязку Іван Ліптуга, президент Національної туристичної організації України.
Довідково. Мережа знань Національної туристичної організації України – постійно діючий науково-консультаційний орган, створений для спільної генерації та поширення практичних знань з метою сталого розвитку туристичної сфери України. Місія: поєднати теорію з практикою; скоротити дистанцію між тими хто генерує знання в секторі туризму, і тими,хто застосовує ці знання на практиці.

Loading