Відкриття ХХІV зимових Олімпійських ігор -2022

Зараз в Пекіні відбувається офіційна церемонія відкриття ХХІV зимових Олімпійських ігор -2022. Триватимуть вони трохи більше двох тижнів, до 20 лютого. Україну на цих змаганнях представлятимуть 45 спортсменів, які боротимуться у 12 спортивних дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах із трампліна, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку.
Серед тих, хто виступатиме в Китаї на Олімпіаді, буде й наша землячка, хмельничанка Ольга Полюк. Вона увійшла до п’ятірки фристайлістів, які поборються за найпрестижніші спортивні нагороди.
Ольга є майстром спорту України міжнародного класу з фристайлу, у світі входить у десятку кращих у своєму виді спорту та є першим номером збірної команди України з фристайлу.
Нагадаю: нещодавно за успішні спортивні досягнення Ользі було присуджено стипендію в розмірі 10 тис. грн, яку вона отримуватиме щомісячно. Також, за моєю ініціативою було видано розпорядження «Про виплату у 2022 р. одноразової фінансової підтримки спортсменам – учасникам ХХІV зимових Олімпійських ігор 2022 року в м.Пекін (Китайська Народна Республіка) для здійснення фінансової підтримки у сумі 100 тис. грн.
Бажаю Ользі та всім українським спортсменам блискучих перемог на Олімпіаді! Хмельниччина вболіває за вас!

Loading