«Писанкова Україна»

Під таким гаслом напередодні Великодня позашкільники області проводять традиційні  виставки.

19 квітня 2022 року відбулося відкриття виставки Народного художнього колективу гуртка «Писанка» комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр позашкільної освіти» (керівник Валентина Войткова).

Експозиція виставки розгорнулася у відділі мистецтв Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор бібліотеки Тамара Таньчук, яка подякувала Валентині Вікторівні за багаторічну співпрацю, а всім присутнім побажала хорошого настрою та плідної праці.

Переглянути експозицію виставки та взяти участь у майстер-класі мала змогу методист навчально-методичного відділу художньо-естетичного виховання школярів Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, член оглядової комісії на присвоєння, підтвердження звань «Народний художній колектив», «Зразковий художній колектив» Оксана Митко.

Валентина Вікторівна разом зі своєю вихованкою-випускницею – Владою Гребенюк представили творчі напрацювання Народного художнього колективу гуртка «Писанка», розповіли про роботу у гуртку, про участь у конкурсах міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Знайомили з техніками написання писанок, їх видами.

Після чого, найменші відвідувачі виставки – діти переселенці, взяли участь у майстер-класі з писанкарства. Вони активно, завзято працювали, створюючи перші власні шедеври в даній техніці. До писанкового розпису, також долучилися охочі батьки.

Тепла атмосфера, щире спілкування панували протягом усього заходу.

Виставка діятиме до настання Перемоги.

Все буде Україна!

Loading