Завершився обласний конкурс «Спортивні знаки»

З 18 по 22 квітня 2022 року Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді проведено обласний конкурс «Спортивні знаки», який проводився з використанням навчальної платформи «Kahoot!».

Конкурс проводився з метою популяризації спортивного орієнтування, вивчення знаків спортивних карт та закріплення отриманих знань.

У конкурсі взяло участь 102 учасники у двох вікових категоріях – середній (2008 р.н. і молодше) та старшій (2004-2007 р.н.).

Учасники, зареєстровані у Google Classroom, вивчали знаки спортивних карт за розділами: «Гідрографія і болота», «Штучні об’єкти», «Скелі та камені», «Рослинність», «Форми рельєфу», а потім у «Kahoot» змагалися на швидкість та правильність відповідей тестових завдань за перемогу.

Переможцями та призерами у середній віковій категорії стали: ІЩУК Дмитро, вихованець туристичного гуртка Нетішинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей», НЕСТЕРУК Вероніка та ТКАЧУК Максим – вихованці гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» комунального позашкільного навчального закладу «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» м. Нетішина.

У старшій віковій групі три кращі результати – у ДОРОФЕЄВА Андрія, вихованця гуртка «Географічне краєзнавство» Туристично-краєзнавчого центру управління культури, туризму та інформації Дунаєвецької МР, ШРУБКІВСЬКОЇ Зоряни, учениці 9 класу Голосківського ліцею Меджибізької селищної ради та ПОПСУЯ Романа, учня 9 класу Ярмолинецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1.

Переможці та призери обласного конкурсу «Спортивні знаки» нагороджені грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, інші учасники конкурсу отримали сертифікати.

Олександра ПУКАС,

методист організаційно-масового

відділу ХОЦТКУМ,

організатор конкурсу

Loading