Святкування Дня  захисту дітей у Хмельницькому ЗДО № 9 «Кобзарик»

        Наші діти – це найдорожче, що у нас з вами є. Якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава, наша рідня ненька Україна. Закликаємо  усіх  і сьогодні , і  кожного наступного дня – зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серцечко, об’єднувати свої зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. Щороку в перший червневий день ми відзначаємо  свято – Міжнародний День захисту дітей. Так відбулося і цього року.

    Педагоги Хмельницького закладу дошкільної освіти №9 “Кобзарик” разом з дошкільнятами  урочисто відзначили цей день. Заплановані заходи з дітьми відбувались на свіжому повітрі. Весело та насичено було проведено свято. Вихованці нашого закладу співали пісні, танцювали флеш-моб, розповідали вірші, грали естафети, ігри, з захопленням  насолоджувались мильними бульбашкамита , що сприяло створенню позитивного настрою у дітей.  Не обійшлося і без традиційного  малювання на асфальті, де діти могли розфарбувати карту України.

      Маленькі  кобзарики залишилися дуже задоволені. Найбільшою нагородою були запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей. Такі заходи не лише приносять величезне задоволення дітям, а й сприяють розвитку пізнавальної активності, творчості та співпраці в колективі.

Loading