Вітання із Всеукраїнським Днем дошкілля!

Всеукраїнський День дошкілля традиційно відзначається в кінці вересня уже одинадцятий рік поспіль. Щорічно працівники дошкільної освіти отримують у цей день вітання, гарні побажання та слова вдячності за свою відповідальну, цікаву і таку необхідну для суспільства працю.
В цьому році ми відзначаємо професійне свято працівників закладів дошкільної освіти у складних умовах збройної агресії росії. Педагоги-дошкільники, всі працівники дошкільних закладів гідно тримають освітній стрій в нинішніх складних умовах, продовжують надавати освітні послуги дітям, використовуючи різні форми організації освітнього процесу. Дошкільною освітою в області охоплено більше 37 тисяч дітей. До закладів дошкільної освіти зараховано 1290 дітей внутрішньо переміщених осіб.
З перших днів повномасштабної війни працівники дитячих садків активно залучались до виконання різноманітних завдань задля допомоги воїнам ЗСУ, задля пришвидшення перемоги над ворогом.
Висловлюємо щиру вдячність вам, шановні працівники ЗДО, за вашу відданість своїй професії, за розвиток, навчання і виховання наймолодшого покоління нашої держави, за згуртованість, підтримку і допомогу у важку годину для України.
Прийміть щиросердні вітання з вашим професійним святом, нових здобутків вам та досягнень, невичерпної енергії, мудрості та любові! Нехай ваші домівки будуть наповнені щастям, добробутом, радістю! Хай здійснюються всі ваші мрії та сподівання! Все буде Україна!

Loading