Відкрито “Красилівський професійний ліцей”

7 жовтня відкрито Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти на базі ДПТНЗ ” Красилівський професійний ліцей”. Даний центр було створено в рамках програми регіонального розвитку “Розвиток людського потенціалу. Модернізація професійної освіти” за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу. Загальний бюджет проєкту становить 9,3 млн грн.
Загалом в області, реалізовано 5 таких проєктів у закладах професійно- технічної освіти на загальну суму 30 млн 5,3 тис грн. Створення таких центрів- це інвестиція в якість підготовки робітничих кадрів, що задовольнить потреби роботодавців у висококваліфікованих робітниках.
Участь у заході взяли директор Департаменту освіти, науки, молоді та спорту ОДА Дарія Басюк, заступник директора – начальник управління освіти і науки Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА Олег Мартинюк, перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук, помічник народного депутата Олени Копанчук Ольга Філіпова, перший заступник голови Федерації профспілок області, голова обласної організації працівників освіти і науки Анатолій Яримюк, керівники закладів професійно- технічної освіти області.

Loading