Випускник Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді БЕВЗА Максим відзначений Премією Верховної Ради України!

Максим БЕВЗА – вихованець гуртка спортивного туризму Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (тренер, керівник гуртка Ігор КУКУРУЗА). Активний учасник змагань зі спортивного туризму та спортивного орієнтування, багаторазовий переможець та призер чемпіонатів різного рівня, має І спортивний розряд зі спортивного орієнтування. Під час навчання у Хмельницькій педагогічній академії, у 2021 році, став керівником гуртка спортивного орієнтування. Студентом зацікавився тактичною медициною і, влітку минулого року, пройшов теоретичний курс госпітальєрів. Перед повномасштабним вторгненням проходив практичну частину курсу у східній частині України, де і застала його війна. Максим не залишився осторонь, вступив в місцеву тероборону і сьогодні є молодшим сержантом ЗСУ. Щирий, чуйний, відповідальний, справжній патріот України.

Ми пишаємося нашим вихованцем і вітаємо його зі званням лауреата Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування!

Loading