Чергові здобутки наших спортсменів на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

З 14 по 20 листопада у місті Віборг (Данія) відбувся чемпіонат світу з пауерліфтингу серед дорослих. У складі збірної команди України Хмельницьку область приставляли спортсменки з м. Кам’янця-Подільського.
Біла Тетяна, у ваговій категорії до 47 кг з результатом 445 кг у сумі триборства, завоювала срібло. Спортсменка у присіданні підкорила 180 кг, що тепер вважається новим рекордом України, та здобула малу срібну нагороду у цій вправі. У жимі впоралась з вагою 105 кг і виборола малу бронзу. Тягу вихованка Вадима Воронецького та Сергія Білого закінчила з результатом 160 кг. А 445 кг у сумі тепер теж є новим рекордом України у цій категорії.
Мельник Тетяні у ваговій категорії до 76 кг не підкорилась перша змагальна вправа, але спортсменка, проявивши характер та волю до перемоги, виборола малу золоту медаль у жимі з результатом 182,5 кг та срібло у тязі 220 кг (тренер Валерій Мельник).
У командному заліку чоловіча і жіноча збірні України завоювали перші місця чемпіонату світу.
Вітаємо спортсменів та тренерів з тріумфальною перемогою! Дякуємо Збройним Силам України за можливість готуватись та гідно представляти нашу державу на світовій арені!
Разом до перемоги! СЛАВА УКРАЇНІ!

Loading