Чемпіонат Світу з Комбат Дзю-Дзюцу

2-4 грудня в місті Мальграт-де-Мар (Іспанія) відбувся чемпіонат Світу з Комбат Дзю-Дзюцу (бойове джиу-джитсу) серед дорослих, юніорів та юнаків у трьох розділах. Близько 500 спортсменів з 30 країн світу боролися за звання найкращих.
В напруженій боротьбі збірна команда України зайняла перші командні місця у розділах клоз-контакт (боротьба) і самозахист та друге командне місце у розділі фулл-контакт.
В складі збірної команди України відзначився хмельничанин, вихованець спортивного клубу “КОМБАТ ” та ДЮСШ “Авангард”, майстер спорту України з Комбат Дзю-Дзюцу, студент другого курсу факультету фізичного виховання Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Антон МАРЧУК, який виборов срібну нагороду чемпіонату Світу серед дорослих.
Готували віце-чемпіона Світу до змагань Олександр МАРЧУК та Олександр МАРЧУК (молодший).
На чемпіонаті Світу в складі збірної України був ще один представник з Хмельниччини – Олександр МАРЧУК, який виборов п’яте місце серед дорослих.
Вітаємо спортсменів та тренерів!!!
Дякуємо воїнам ЗСУ, завдяки яким спортсмени можуть повноцінно тренуватись та брати участь у Всеукраїнських і міжнародних змаганнях.


Все буде УКРАЇНА!

Loading