Громади отримали 9 шкільних автобусів

Сьогодні заклади загальної середньої освіти Хмельниччини отримали ще 9 шкільних автобусів. Зокрема: Антонінська територіальна громада поповнилася 1 автобусом, Городоцька територіальна громада – 2 автобусами, Зіньківська територіальна громада – 1 автобусом, Ізяславська територіальна громада – 1 автобусом, Летичівська територіальна громада – 1 автобусом, Полонська територіальна громада – 1 автобусом, Староостропільська територіальна громада – 1 автобусом, Старосинявська територіальна громада – 1 автобусом.

Шкільні автобуси призначені для організованого підвезення дітей, які проживають на відстані понад двох кілометрів від закладу освіти, а також педагогічних працівників до закладів освіти і додому.
ℹ️Придбання автотранспорту у 2022 році здійснювалось на умовах співфінансування, зокрема: 57,7% – за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету та 42,3% – з місцевих бюджетів. Загалом було придбано 18 шкільних автобусів на загальну суму 46 620,0 тис. гривень для 15 територіальних громад області.

Loading