ІІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад з правознавства, екології, технологій (трудового навчання)

25 лютого 2023 року попри виклики воєнного часу та в умовах карантинних обмежень в області завершено ІІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад змаганнями з правознавства, екології, технологій (трудового навчання).

Учасниками інтелектуальних випробувань з правознавства були 45 учнів 9-11 класів (9 клас – 17 учнів, 10 клас – 14 учнів, 11 клас – 14 учнів), з екології – 11 учнів 10-11 класів із 5 територіальних громад, з технологій (трудового навчання) 44 учні 9, 11 класів (9 клас – 22 учні, 11 клас – 22 учні).

Олімпіади проходили на базі Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова  та Хмельницького національного університету. Науково-методичне забезпечення змагань здійснено працівниками Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Через оголошення сигналу «Повітряна тривога» незадовго до початку олімпіад усі учасники змагань, керівники команд, члени журі та оргкомітету перебували в укритті. Роботу над завданнями розпочато після відбою тривоги.

З вітальними словами та побажаннями успіхів до юних інтелектуалів звернулися ректор ХОІППО Віктор ОЧЕРЕТЯНКО, перший проректор ХОІППО Ігор ГІДЖЕЛІЦЬКИЙ, перший проректор ХУУП Ірина КОВТУН, проректор з науково-педагогічної роботи ХНУ Віктор ЛОПАТОВСЬКИЙ, проректор ХОІППО Антоніна ХАРЧУК, проректор з міжнародних зв’язків ХНУ Микола ЙОХНА,  декан факультету управління та економіки ХУУП Віктор ЗАХАРЧУК, голова  журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання) Ігор АНДРОЩУК, завідувачка кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва ХНУ Ірина АНДРОЩУК, координатор ІІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад, які проходять на базі ХНУ Тетяна НАДОПТА.

На основних умовах, правилах проведення олімпіад, а також дотриманні безпекових і протиепідемічних заходів у своїх виступах наголосили методисти НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО Віктор ЛЕВИЦЬКИЙ, Лілія МИРНА, Ніна ПАВИЧ.

Велика подяка всім учням, які в непростий час долучитися до участі в олімпіадах. Подяка вчителям, батькам, керівникам органів управління освітою територіальних громад, директорам закладів освіти обласного підпорядкування за взаєморозуміння, співпрацю та мотивацію талановитих дітей на досягнення великих результатів.

Бажаємо всім учасникам та переможцям олімпіад подальших успіхів, віри у свої сили та перемог!

Loading