В області завершено проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Цьогоріч за звання найрозумніших та найкмітливіших змагалися 980 здобувачів освіти, які демонстрували свої знання та вміння у 18 навчальних дисциплінах. Зокрема: участь у олімпіаді з історії взяли 93 особи; з географії – 86 осіб; з польської мови та літератури – 14 осіб; з біології – 94 особи; з інформатики – 78 осіб; з математики – 102 особи; з інформаційних технологій – 61 особа; з економіки – 16 осіб; з хімії – 62 особи; з астрономії – 19 осіб; з української мови та літератури – 94 особи; з англійської мови – 76 осіб; з німецької мови – 27 осіб; з французької мови – 1 особа; з фізики – 57 осіб; з трудового навчання – 44 особи; з правознавства – 45 осіб; з екології – 11 осіб.
Переможці обласного етапу представлятимуть Хмельниччину на ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.
У 2023 році було змінено формат проведення обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. З метою забезпечення безпекових умов для учасників предметні змагання проводилися на базі провідних закладів вищої освіти області (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова , Хмельницький національний університету, Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія, Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут). Учасники олімпіад мали можливість ознайомитися з роботою закладів, студентами яких вони можуть стати у майбутньому.

Loading