Чемпіонат Європи з тхеквондо ВТФ серед кадетів та юніорів

З 24 по 27 серпня 2021 року в місті Таллінн (Естонія) проходив Чемпіонат Європи “European Open Under 21 Championships 2021” з тхеквондо ВТФ серед кадетів та юніорів.
В підсумку з результатом 3 золоті, 2 срібні та 10 бронзових медалей – збірна України серед кадетів здобула 2 загальнокомандне місце!
В складі збірної команди України виступали і представники нашої області. Дуже приємно відзначити успішний виступ наших спортсменів. Золото чемпіонату Європи вибороли:
Данііл Майданюк провів 5 поєдинків в категорії до 53 кг серед хлопців, в яких переміг спортсменів з Росії, Чорногорії, Хорватії, Туреччини та Азербайджану;
Ілля Шевчук у ваговій категорії до 30 кг серед хлопців;
Бронзу здобули:
Марія Заморока (категорія до 47 кг серед дівчат) перемігши спортсменів з Фінляндії, Болгарії та Хорватії.
Тетяна Шевчук вагова категорія до 27 кг серед дівчат;
Гулій Давид вагова категорія понад 65 кг;
Дичаківський Тимур у ваговій категорії до 44 кг.
Крім того 28 серпня 2021 року у м. Таллін (Естонія) завершився міжнародний турнір “Tallinn Open Youth 2021”, на якому українські спортсмени здобули 8 золотих, 5 срібних та 4 бронзові нагороди. На цих змаганнях перемогу здобув Брухнов Матвій (юніори, в/к до 48 кг), срібло в Дичаківського Тимура (юнаки, в/к до 44 кг).
Підготували спортсменів тренери Валерій Михайловський, Сергій Пісоцький, Сергій Чайка, Сергій Назарчук та Сергій Мостіпака.
Від щирого серця вітаю переможців та призерів чемпіонату Європи і міжнародного турніру, їх батьків та тренерів!

Loading