День фізичної культури і спорту

09 вересня 2021 року відбулися обласні урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. У заході взяли участь спортивна громадськість області – спортсмени, тренери, вчителі фізичної культури, ветерани спорту та працівники спортивної сфери.

Голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій привітав учасників урочистого зібрання та подякував їм за примноження спортивних традицій нашого краю. Сергій Вячеславович зазначив, що завдяки значній державній підтримці зміцнюється спортивна інфраструктура Хмельниччини.

Зі словами вітання до присутніх звернувся заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Юр’єв та вручив відзнаки обласної державної адміністрації і цінні подарунки.

Від імені голови обласної ради Віолети Лабазюк та депутатського корпусу обласної ради учасників урочистостей привітала та вручила Грамоти і Подяки обласної ради з цінними подарунками заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко.

До учасників заходу з вітальним словом звернулася і начальник управління молоді та спорту Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Наталія Томусяк: «Своєю працею Ви підвищуєте престиж нашої держави та авторитет Хмельницької області, постійно і наполегливо доводите всьому світові, що Україна вміє перемагати. Ви є зразком тієї сили духу та впевненості у перемозі, які сьогодні дуже потрібні всій Україні». Наталія Павліна інформувала, що Державним архівом Хмельницької області започатковано проєкт «Спортивна еліта Хмельниччини: витоки та сьогодення» та запросила долучитися до нього, поповнивши унікальними документами з історії спорту області.

За особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, популяризацію здорового способу життя та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту посадовиця вручила учасникам заходу відзнаки Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації та цінні подарунки.

Loading