Освіта Красилівської громади.

Зеленюк Валентина Миколаївна – учитель української мови та літератури, німецької мови Волицької гімназії імені Миколи Бойка Красилівської міської ради.

Заслужений вчитель України (2018 рік), вчитель-методист.

Нагороджена нагрудними знаками «Василь Сухомлинський» та «Відмінник освіти України», Почесною грамотою МОН України, грамотами Хмельницької ОДА, занесена до «Енциклопедії освіти Хмельниччини».      

Провідну роль в її діяльності займає робота з обдарованими дітьми. Упродовж останніх 10 років 26 учнів стали переможцями та призерами регіональних учнівських олімпіад і конкурсів, 12 учнів – призерами обласних олімпіад з української мови та літератури і німецької мови.

На запрошення Американсько–Українського Товариства США проводила просвітницьку роботу по популяризації української культури: українські вечорниці та майстер-клас по писанкарству, Шевченківське свято з лекцією «Феномен Шевченка» у м. Даллас та м. Ірвінг (штат Техас), Кі-Вест (Флорида).

У м. Маямі прочитала лекцію «Чорнобиль у творчості українських письменників: І. Драча, В. Яворівського , Б. Олійника, Ліни Костенко».

На запрошення науковців Південно–Західного медичного університету прочитала лекцію «Світова велич Ліни Костенко».

За просвітницьку роботу, проведену в США, нагороджена грамотами та отримала 4 сертифікати.

Loading