В рамках Обласної програми соціально- психологічної підтримки дітей та молоді в умовах воєнного часу для десяти громад області реалізується проєкт ProAction зі створення просторів, дружніх для дітей.
19-21 вересня 10 учасників з Хмельницької області ( представники освітніх закладів) взяли участь у тренінгу «Рух, ігри, спорт та креативність», де отримали цінні знання та навички, які зможуть використовувати для проведення психосоціальних заходів у своїх громадах.

Під час тренінгу тренери представили методологію Tdh із застосовуванням цікавих руханок, ігор на командоутворення та співпрацю, а також елементів арттерапії та занять, спрямованих на розуміння власних емоцій та розвиток емпатії.
Директор Департаменту Дарія Басюк поспілкувалась з фахівцями, які в подальшому будуть працювати з дітьми в просторах дружніх до дітей в Хмельницькій області.

Проєкт «ProAction – Покращення доступу до житла, освіти та якісних соціальних послуг для дітей та сімей в Україні» реалізується п’ятьма партнерськими організаціями – Фонд Terre des hommes в Україні, Благодійний фонд «Захід Шанс», Благодійний Фонд «Посмішка ЮА», Громадська організація «Світ у Барвах» та Громадська організація «Центр реабілітації та відновлення», за фінансування Фонду Swiss Solidarity та Центру кризи та підтримки Міністерства Європи та закордонних справ Франції.

Loading