29 вересня в Хмельницькій обласній адміністрації відбулась урочиста нарада з нагоди Дня працівників освіти

На урочистостях були присутні почесні гості, які постійно підтримують ініціативи, спрямовані на розвиток галузі освіти області.

З відеозверненням до освітян звернувся заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Володимир ЮР’ЄВ.

Директор Департаменту освіти та науки ОВА Дарія БАСЮК вручила освітянам почесні грамоти, подяки та відзнаки відповідно до розпорядження першого заступника начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія ТЮРІНА за високий професіоналізм, вагомий вклад у всебічний розвиток здобувачів освіти, їх талантів, інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей та з нагоди відзначення Дня працівників освіти.
Також приємною новиною було нагородження педагогів нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України “Відмінник освіти”.
Освітяни Хмельниччини отримали подяки від Хмельницької обласної ради, Державної служби якості освіти у Хмельницькій області, Федерації профспілок Хмельницької області.
Шановні освітяни, ми щодня переконуємося, що освітянська родина — це велика сила, яка вирішує нелегкі завдання, що стоять перед освітою кожної громади. Кожен з вас тримає освітянський фронт. Наближаємо Перемогу разом!

Loading