Відбувся семінар «Штучний інтелект і освітній процес»

1 грудня 2023 року у залі засідань Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся семінар «Штучний інтелект і освітній процес», учасниками якого стали студенти-старшокурсники та професорсько викладацький склад академії.
Зі вступним словом виступила ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Інна ШОРОБУРА, анонсувавши кілька запитів до гостей щодо використання Штучного інтелекту у системі роботи закладу вищої освіти.
Спікерами заходу були запрошені заступник голови громадської організації «Асоціація інноваційної та цифрової освіти» Дмитро БОНДАРЕНКО та керівник Департаменту штучного інтелекту «Асоціації інноваційної та цифрової освіти» Ганна БОНДАРЕНКО.
Впродовж семінару доповідачі розповіли про роботу громадської організації «Асоціація інноваційної та цифрової освіти», її основну місію та освітні ресурси, які у безкоштовному доступі для освітян та учнівської молоді здебільшого знаходяться на сайті організації https://aide.one/
Пані Ганна БОНДАРЕНКО під час семінару познайомила учасників із поняттям Штучного інтелекту та можливостями його застосування у освітньому процесі. Цінною була практична частина семінару, де усі могли пересвідчитися у доступності та легкості використання нейронної мережі під час приготування конспекту уроку чи заняття, створення презентації або роботи із зображеннями.
По закінченню заходу представники Асоціації інноваційної та цифрової освіти висловили готовність і далі зустрічатися із студентами та педагогами в рамках різноманітних освітніх подій та обіцяли щоразу дивувати «новинками».

Loading