Конструювання, швидкість, адреналін – захоплення автомоделістів!

29 листопада 2023 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулися обласні відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді (кордові моделі у приміщеннях).

З вітальним словом до учасників обласних змагань та тренерів-керівників звернувся Михайло Маринюк, директор закладу, побажавши командам перемоги, гарного настрою та чесної боротьби.
У заході взяли участь команди із Деражнянської, Кам’янець-Подільської, Славутської, Старокостянтинівської, Летичівської, Шепетівської територіальних громад. Всього в змаганнях виборювали нагороди 22 учасника.
Програмою змагань передбачено особисто-командну першість у чотирьох класах моделей: ЕЛ-К, ЕЛ-Іграшка, ЕЛ-О та ЕЛ-АЕРО. Учасник зачіплює модель до кордової нитки та з цього моменту отримує 3 хвилини на запуск. Модель запускається «з поштовха» рукою. Досягнувши необхідної швидкості, учасник піднімає руку і суддя на старті вмикає систему відліку часу. Модель має пройти дистанцію 100 метрів (8 кіл).В конструкції автомоделі все підпорядковано досягненню найвищої швидкості.
Володарем кубку області стала команда Славутської міської станції юних техніків, керівник команди Андрій ГАМУЗА;
II місце розділили між собою команда Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8, керівник команди Юрій ЯЩУК та команда Кам’янець- Подільського Центру дитячої та юнацької творчості, керівник команди Віктор ГУМЕНЮК;
III місце –. команда Старокостянтинівської міської станції юних техніків, керівник команди Володимир КОЛЬКОВ.
Вітаємо усіх учасників та бажаємо, щоб ваші здобутки надихали інших брати участь у змаганнях і отримувати задоволення від життя!!!

Loading