12 грудня 2023 року проведено засідання круглого столу для директорів інклюзивно-ресурсних центрів області щодо підсумків роботи за 2023 рік, оформлення та подання звітної документації

Організатори заходу – Департамент освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації та обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка.
Зустріч розпочато директором Департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА Дарією БАСЮК, яка проаналізувала кадрове та фінансове забезпечення діяльності інклюзивно-ресурсних центрів у 2023 році та визначила основні завдання з фінансово-господарської діяльності установ у 2024 році.
Під час зустрічі, проректором Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. А.Назаренка Антоніною ХАРЧУК акцентовано увагу на створенні інклюзивного освітнього середовища в закладах освіти області у тісній співпраці з інклюзивно-ресурсними центрами.
Завідувачем сектору спеціальної освіти та інклюзивного навчання Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації Аллою МАРИСЮК, завідувачем обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Ганною СИНЯВСЬКОЮ та методистом центру Іриною КРУЧИК узагальнено інформацію щодо реалізації основних завдань діяльності, подання звітності про роботу інклюзивно-ресурсних центрів області у 2023 році в автоматизовану систему «АІС «Україна. Інклюзія».

Loading