Відбулась нарада з керівниками інклюзивно-ресурсних центрів області «Про підсумки роботи інклюзивно-ресурсних центрів області за 2023 рік та основні завдання на 2024 рік».

Департаментом освіти та науки обласної державної адміністрації спільно з Обласним ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. Анатолія Назаренка 16 лютого відбулась нарада з керівниками інклюзивно-ресурсних центрів області «Про підсумки роботи інклюзивно-ресурсних центрів області за 2023 рік та основні завдання на 2024 рік».
Під час зустрічі завідувачем сектору спеціальної освіти та інклюзивного навчання Департаменту освіти та науки Аллою МАРИСЮК проаналізовано роботу інклюзивно-ресурсних центрів області за 2023 рік, окреслено пріоритетні завдання на 2024 рік.
Про виконання Регіонального плану розвитку системи раннього втручання у Хмельницькій області за 2023 рік та завдання щодо його реалізації у 2024 році інформувала головний спеціаліст сектору спеціальної освіти та інклюзивного навчання Департаменту освіти та науки Аліса ГЕНЕГА.
Завідувач Обласного центру підтримки інклюзивної освіти Ганна СИНЯВСЬКА узагальнила стан методичної роботи інклюзивно-ресурсних центрів, ведення аналітичної звітності та означила проблемні питання, які потребують вирішення у 2024 році.
Методистами Обласного ресурсного центру Іриною КРУЧИК та Ольгою БІЛЕЦЬКОЮ акцентовано на особливостях електронної звітної документації та проаналізовано типові помилки при її заповненні.
На зустріч запрошено директора комунального закладу «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» Олександра ШЕВЧУКА, який зосередив увагу на дотриманні фінансової дисципліни при організації фінансової діяльності інклюзивно-ресурсних центрів у 2024 році.

Loading