Студенти Харківського національного університету внутрішніх справ розпочали новий навчальний рік на Хмельниччині

Сьогодні, попри прагнення російських орків знищити українську націю, ми у єдності не лише даємо відсіч російській агресії, а й продовжуємо жити, навчатись та працювати заради підтримки та розвитку країни. На цьому наголосив заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, вітаючи першокурсників Харківського національного університету внутрішніх справ.
Цьогоріч навчальний рік курсанти та колектив вишу розпочинають на Хмельниччині, адже повномасштабна війна змусила університет релокуватись на території, де більш стабільна ситуація. Проте навіть війна не стала на заваді навчання майбутніх поліціянтів, адже це неабиякий внесок в сталий розвиток нашої держави та запорука продовження формування єдиного безпекового середовища в країні.
Звертаючись до курсантів, Володимир Юр’єв зазначив, що їх вибір професії заслуговує на особливу повагу: “Ви справжні патріоти, які навіть в умовах воєнного часу не злякались та обрали службу у правоохоронних органах. У вас є всі можливості стати фахівцями поліцейської діяльності, від якої залежить порятунок інших та боротьба зі злочинним світом, а головне – з нашим ворогом, який посягає на наш суверенітет та незалежність.”
До привітань з Днем Знань доєднались також керівництво району і міста, обласні депутати та представники правоохоронних органів.
Для присутніх студенти старших курсів університету внутрішніх справ продемонстрували свої знання та вміння, яких уже встигли набути під час навчання, зокрема, злагоджену роботу команди та оперативні дії у разі затримання злочинця, а також ознайомили присутніх із зразками захисного екіпірування, яке використовується поліцією під час несення служби.
Далі усі охочі мали можливість оглянути навчальні приміщення, а також приміщення, де будуть жити студенти. Зауважимо, що тут для них відремонтували та облаштували спальні кімнати, які поділені для проживання окремо дівчат та хлопців, санвузли, пральну, а головне – повноцінне укриття, яке вмістить усіх мешканців гуртожитку.

Loading