Відбулося засідання круглого столу

6 вересня 2022 року на базі Вищого професійного училища № 36 с. Балин, за участі директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Дарії БАСЮК, відбулося засідання круглого столу на тему: «Минуле, сьогодення і майбутнє професійно-технічної освіти», приурочене 70-ти річчю з дня заснування закладу освіти.
У роботі круглого столу взяли участь представники Хмельницької обласної ради, Управління державної служби якості освіти у Хмельницькій області, Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області, керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області та представники органів місцевого самоврядування.
До заходу в режимі відеозв’язку долучилася ШУМІК Ірина Володимирівна, генеральний директор Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України.
Для учасників круглого столу було проведено майстер-класи з професій, підготовку яких здійснює Вище професійне училище № 36 с. Балин. Продемонстровано роботу сільськогосподарського дрона та організовано виставки на кращих робіт гуртківців закладу освіти.

Loading