Всеукраїнська науково-практична конференція «Особистість на шляху до духовних цінностей: інноваційна практика, набутий досвід»

25 січня директор Департаменту освіти та науки облдержадміністрації Дарія Басюк взяла участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції «Особистість на шляху до духовних цінностей: інноваційна практика, набутий досвід», що відбулась на базі Хмельницької початкової школи № 1.
Організатори заходу: Міністерство освіти і науки України, національна академія педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Інститут проблем виховання та Хмельницький інститут післядипломної педагогічної освіти.
В рамках конференції було забезпечено роботу
пленарного засідання та дискусійної платформи, у яких взяли участь представники Міністерства науки та освіти України, освітяни Хмельницької , Донецької, Київської, Рівненської, Тернопільської, Сумської, Кіровоградської, Черкаської, Миколаївської, Одеської та інших областей.
За результатами роботи конференції було ухвалено відповідні рекомендації щодо науково-методичного забезпечення виховання духовних цінностей в умовах Нової української школи.

Loading