Одразу в двох ліцеях Хмельниччини розпочали роботу Класи безпеки

В умовах сьогодення, коли країна агресор обстрілює наші міста, кожен із нас має знати, як діяти у різних небезпечних ситуаціях. Саме тому, відкриття Класів безпеки – одне з пріоритетних завдань Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

17 травня відкрилися одразу два Класи безпеки – Теофіпольському та Залузькому ліцеях Теофіпольської та Білогірської селищних громад.

Класи оснащенні сучасними макетами та інтерактивними дошками, щоб діти могли побачити та дослідити різноманітне приладдя. Відсьогодні діти зможуть тут навчатися, а за викладачів будуть досвідчені рятувальники, медики, поліцейські та педагоги.
На відкриття Класів організатори запросили команду дружин юних-рятувальників пожежних «Маленька перерва» зі Старокостянтинова. У цікавій та доступній формі юні рятувальники розповідали своїм одноліткам правила безпеки, навчали надавати першу домедичну допомогу, а також продемонстрували бойове розгортання від пожежного автомобіля.
Справжньою родзинкою заходу стало фаєр-шоу від професійних вогнеборців, під час якого діти дізналися масу корисної інформації, а за правильні відповіді отримували чудові подарунки від UNICEF.
«Класи безпеки – це чудова ініціатива, яка працює на перспективу безпечного життя наших дітей», – запевняють директори навчальних закладів, в яких  відбулося відкриття.

https://fb.watch/kDsXusdHIw/

Loading