Підтримка спорту завжди в пріоритеті обласної влади

Важко переоцінити користь занять спортом для здоров’я людини. Тож підтримка та сприяння у розвитку усіх видів спорту в пріоритеті як Президента України Володимира Зеленського, завдяки програмі «Здорова Україна», так і обласної державної адміністрації.
Аби поспілкуватись з тренерами та вихованцями Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2 “Авангард”, до закладу завітали голова ОДА Сергій Гамалій, його заступник Володимир Юр’єв та депутати обласної ради.
Варто відзначити, що тренерами спортивної школи виховано більше 150 майстрів спорту, 8 – міжнародного класу, також чималу кількість призерів та чемпіонів Європи та Світу із боксу.
Спілкуючись з присутніми, Сергій Гамалій наголосив, що в області прийнято “Програму розвитку боксу Хмельницької області на 2021-2025 роки”, якою передбачено фінансування у розмірі 961,5 тис. гривень для проведення навчально – тренувальних зборів та змагань з олімпійських видів спорту, на вид спорту “бокс”. Крім цього, закуплено для спортсменів відділення боксу спортивну екіпіровку на суму 104,7 тис.грн.

“Спорт об’єднує, додає здоров’я, сил і наснаги на нові звершення. А для повноцінних тренувань і високих результатів дуже важливий інвентар. Тож сьогодні за рахунок бюджетних коштів нам вдалося закупити шкіряні боксерські рукавички, бамперні шоломи та снарядні рукавички. Також за вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень 8 спортсменів боксерів області отримують щомісячну стипендію,”- зазначив очільник області.

Вручаючи спортивний інвентар, Сергій Гамалій побажав тренерам та вихованцям богатирського здоров’я, витривалості, аби досягти нових рекорди, а також нових перемог, чемпіонських титулів та задоволення від заняття улюбленою справою.

Загалом для спортивної школи №2 “Авангард” придбано 60 шкіряних рукавичок, 20 шкіряних бамперних шоломів та 26 снарядних рукавичок.

Loading