І знову перемога!

З 22 жовтня по 10 грудня 2021 року Українським державним центром позашкільної освіти було проведено Всеукраїнську заочну виставку-конкурс із історико-технічного стендового моделювання. Цьогоріч на конкурс подали свої роботи команди з Волинської, Донецької, Закарпатської, Кіровоградської, Львівської, Харківської, Хмельницької областей та міста Києва, які подали понад 150 моделей у 12 номінаціях.

Честь області захищали команди: Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва, яка здобула І командне місце, Кам’янець- Подільського Центру дитячої та юнацької творчості – ІІІ-тє командне місце та команда Старокостянтинівської міської станції юних техніків – 5 місце.

Вітаємо вихованців Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва: Котовича Дениса, Кульчицького Михайла, Явнюка Максима, Яроцького Дмитра, Бобарикіна Валерія та Цімарного Єгора з перемогою у всеукраїнському конкурсі та їх наставника Юрія Гаркавенка, які здобули 22 нагороди в особистому заліку, з них 17– І-х, 4 – ІІ-х та 3 – ІІІ-х місця.

Щиро радіємо за вихованців Кам’янець- Подільського Центру дитячої та юнацької творчості: Бушовського Костянтина, Марчука Дмитра, Аркуша Дмитра, Шендерецького Тимофія, Кравчука Владислава та їх наставника Ігора Сторожа, які вибороли 17 нагород, з них: п’ять І-х, сім ІІ-х, п’ять ІІІ-х місць.

Вітаємо з дебютом та гарним результатом вихованців Старокостянтинівської міської станції юних техніків: Кирика Дмитра, Білика Назара, Пеньковського Романа, Чорного Давида, Чишкевича Андрія, Свинарика Івана, Нищого Нікіту на чолі з талановитими керівниками команди Сергієм Майхером та Сергієм Возним, які здобули 15 нагород, з них: 2 – І-х, 7 – ІІ-х, 6 – ІІІ-х місць в особистому заліку.

Це був рік важкої та наполегливої праці, яка принесла високі результати!

Вітаємо юних моделістів Хмельниччини та їх наставників з успіхом!

Loading