Стартував перший тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023

Сьогодні на Хмельниччині стартував перший тур 27-го Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». Цьогоріч у першому етапі конкурсу беруть участь 194 педагогічних працівників Хмельниччини, які будуть презентувати фахові знання, професійні компетентності, креативні здібності, педагогічну майстерність у номінаціях: “Початкова освіта”, “Основи здоров’я”, “Захист України” та “Фізична культура”.
Вітаючи учасників заходу, Дарія Басюк, директор Департаменту освіти та науки облдержадміністрації, зазначила, що освітяни Хмельниччини тримають гуманітарний фронт, та подякувала конкурсантам за участь у конкурсі у непростий час.
Участь в урочистостях також взяли заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Юр’єв, заступник керівника виконавчого апарату ради Тетяна Зеленко.
Конкурс «Учитель року» – це конкурс професійної майстерності вчителів, який проводиться на державному рівні на виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року № 489 «Про всеукраїнський конкурс “Учитель року”», відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс «Учитель року» від 11 серпня 1995 року.

Loading