Розроблено мобільний додаток «Reunіte Ukraine» з пошуку зниклих дітей

Національною поліцією України приділяється особлива увага діяльності, спрямованої на захист прав та інтересів дітей, створення безпечного дитячого середовища та встановлення місцезнаходження дітей, зокрема й тих, які у результаті військових дій зникли безвісти чи з якими втрачено зв’язок.

У зв’язку з чим Управлінням ювенальної превенції Національної поліції України спільно з компанією «Find My Parent» розроблено мобільний додаток «Reunіte Ukraine» для пошуку осіб, зокрема дітей, що зникли безвісті, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі та тимчасово окупованих територій.

Завантажити додаток можна в App Store i Google Play, а також дізнатись більше інформації на сайті  www.reunite-ukraine.com.

Як це працює:

  1. Завантажте безкоштовний додаток “Reunite Ukraine” в App Store або Google Play.
  2. Створіть профіль, додавши інформацію та фотографії про себе та свою родину, зокрема тієї особи, яка розшукується. Чим більше інформації завантажується, тим ефективнішим є пошук.
  3. Технологія штучного інтелекту Reunite Ukraine порівняє ваші дані із даними членів вашої родини, коли вони також створять профілі.
  4. У разі збігу інформації між двома профілями працівники поліції здійснюють їхню перевірку.
  5. Особи, дані яких збігаються в додатку та перевірені поліцією, отримують сповіщення та дають згоду на обмін повідомленнями.
  6. Тепер ви можете швидко возз’єднатися зі своїми близькими, де б ви не були.

Відео: https://youtu.be/w2zeDU2ZnEM

Loading