Благодійний концерт на підтримку Збройних сил України

26 травня 2023 року, з ініціативи Деражнянської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту , відділу культури та туризму на підтримку Збройних сил України було проведено благодійний концерт дитячих творчих колективів Деражнянської громади “Непереможна Україна”.

Юні артисти представляли глядачам яскраву та розмаїту програму, наповнену драйвом та водночас романтично-ліричним настроєм. Здобувачі освіти, вихованці Деражнянського БТДЮ та Деражнянської дитячої школи мистецтв дали можливість присутнім зазирнути у світ дитячої творчості через виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва та світ музично-танцювальних шедеврів, сповнених національним колоритом і духом патріотизму.
Завдяки небайдужості місцевих мешканців було зібрано 20230 гривень на підтримку наших захисників. Важливо зазначити, що це перший благодійний захід такого типу, який проводиться у нашому місті. Але не перша виставка-розпродажа. Такі концерти та вистави є своєрідними символами підтримки нашої Армії, наших героїв, які захищають країну від агресії.

В єдності – наша сила, гарантія нашої ПЕРЕМОГИ!

Переглянути відео за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=raWWshNK078

Loading