1 червня 2023 року, у Міжнародний день захисту дітей, Кабінет Міністрів України ухвалив дві важливі постанови, які стосуються шкільного харчування

На позачерговому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив дві важливі постанови, які стосуються шкільного харчування:

«Про реалізацію спільного з Всесвітньою продовольчою програмою при Організації Об’єднаних Націй (ВПП ООН) проєкту щодо надання фінансової підтримки закладам загальної середньої освіти у 2023/24 навчальному році». Постанова передбачає надання фінансової підтримки для відшкодування коштів, витрачених на організацію гарячого харчування учнів 1-4 класів  та забезпечить вдосконалення організації харчування у закладах загальної середньої освіти.

http://surl.li/hoqlu

«Про внесення змін до Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Ухвалена постанова забезпечить нові форми харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, у яких організація гарячого харчування є неможливою та\або економічно недоцільною. Постанову доповнює Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку зі змінами.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/305-2021-%D0%BF#Text

Хмельницька область також є учасником проєкту

Loading