У рамках українсько-швейцарського проекту “Діємо для здоров’я” восени 2023 року в Україні проходить інформаційна кампанія “Стань на варті свого серця”, яка має на меті привернути увагу українців до проблеми збереження здоров’я і профілактики серцево-судинних захворювань.
У рамках кампанії розроблені рекламні відеоролики, друковані інформаційні матеріали, публікації для соціальних мереж — з метою поширення їх на всій території України, щоб поінформувати якомога більшої кількості населення.
Інформаційна кампанія «Стань на варті свого серця» реалізовується ГО «Життя» у партнерстві з Центром громадського здоровʼя МОЗ України у рамках проєкту «Діємо для здоров’я» за підтримки Швейцарії.
З огляду на це, запрошуємо директорів шкіл, вчителів основ здоров’я, біології, фізкультури, медичних сестер закладів освіти на презентацію інформаційної кампанії «Стань на варті свого серця», яка відбудеться 18 жовтня 2023 р. о 14:00.
Для участі у зустрічі просимо зареєструватися за посиланням https://forms.gle/sPg4BTgzjdhxhFrg6 до 12.00 17 жовтня 2023 р.
Під час зустрічі ви :
– дізнаєтеся ключову інформацію на тему профілактики серцево-судинних захворювань;
– отримаєте інформаційні матеріали кампанії “Стань на варті свого серця” та дізнаєтеся про можливості їх використання;
– отримаєте підтримку для проведення інформаційних заходів на тему здоров’я серця серед вчителів ваших закладів освіти, учнів, учениць та їх батьків.
Спікерка: Анастасія Бонковська, координаторка інформаційної кампанії «Стань на варті свого серця».

Loading