20 жовтня 2023 року відбулось засідання колегії Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації

У засідання взяв участь заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир ЮР’ЄВ. Директор Департаменту Дарія БАСЮК у вступному слові звернула увагу на впровадженні реформи Нової української школи в закладах освіти області.
Про стан та ефективність діяльності інклюзивно-ресурсних центрів щодо забезпечення супроводу дітей з особливими освітніми потребами доповіла завідувач сектору спеціальної освіти та інклюзивного навчання Алла МАРИСЮК.
Представив досвід роботи інклюзивно-ресурного центру Дунаєвецької міської ради його директор Ігор ПИХАЛЬСЬКИЙ.
Начальник відділу вищої, професійно-технічної, позашкільної освіти та науки Світлана ФІЯРСЬКА поінформувала про стан розвитку професійної (професійно-технічної) освіти в регіоні та функціонування навчально- практичних центрів.
Інформативним та змістовним був виступ директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадія КУЗЬМЕНКО.
Усі робочі питання колегії обговорено у професійному колі керівників структурних підрозділів з питань освіти органів місцевого самоврядування, закладів освіти усіх форм власності та інклюзивно-ресурсних центрів.

Loading