10 листопада відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти, дитячого будинку обласної комунальної власності.

Під час зустрічі обговорювалось питання реалізації ІІ етапу Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей галузі освіти Хмельницької області на 2017-2026 роки.

На важливості реалізації Національної стратегії та її пріоритетних завданнях наголосила директор Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації Дарія БАСЮК.

Про результати моніторингу дотримання прав дітей представниками Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Національної соціальної сервісної служби у Хмельницькій області у 2023 році та стан реалізації ІІ етапу Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей галузі освіти Хмельницької області на 2017-2026 роки доповіла завідувач сектору спеціальної освіти та інклюзивного навчання Алла МАРИСЮК.

З пропозицією щодо впровадження енергоефективних заходів при проведенні спеціалізованих будівельних та інших будівельно-монтажних робіт звернувся Сергій СОКУР -директор ТОВ з обмеженою відповідальністю «Енерго-тех-сервіс».

Учасники наради обговорили стан готовності закладів до роботи в осінньо-зимовий період, підготовки до опалювального сезону та впровадження енергоефективних заходів; завершення 2023 бюджетного року та формування бюджету на 2024 рік. Ретельний аналіз з даного питання надав директор комунального закладу «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» Хмельницької обласної ради Олександр ШЕВЧУК.

Loading