ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ “КРАЩІ ІНКЛЮЗИВНІ ПРАКТИКИ УКРАЇНИ – 2024”

Громадська організації «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» продовжує популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії та оголошує проведення конкурсу «Кращі інклюзивні практики України – 2024» за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації.

🙌Для участі у конкурсі запрошуються громадські організації, ветеранські та батьківські спільноти, танцювальні та театральні студії, музичні колективи, спортивні клуби, заклади культури, школи, навчально-реабілітаційні та інклюзивно-ресурсні центри, фотографи, і просто небайдужі люди, які реалізують інклюзивні проєкти, метою яких є об’єднання людей, в тому числі з інвалідністю, шляхом проведення спільних заходів.

☝️За результатами Конкурсу буде визначено найкращих організаторів інклюзивних практик та створено збірник, у який увійдуть кращі проєкти 2024 року.

‼️Учасникам потрібно до 30 вересня 2024 року заповнити заявку за посиланням:
https://forms.gle/UdZcfDYyQdSy8ym46, надіслати 3 якісних фото та відео презентацію про практику до 3 хвилин на електронну адресу: inclusivebestpractices@gmail.com.

📍Додаткова інформація про конкурс на сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/Ukraine.bez.kordoniv.

Loading