Спільна робота дає результат!

07 грудня 2021 року в приміщені обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка відбулося відкриття експозиції виставки призерів обласного заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно», який щорічно проводить Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

З вітальним словом до присутніх звернулася завідувачка навчально-методичного відділу художньо-естетичного виховання школярів Інна Стельмах. Вона розповіла про умови проведення конкурсу робіт юних фотоаматорів.

Член журі конкурсу Сергій Успаленко, керівник гуртка «Світлинка» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, поділився секретами професійної фотозйомки та надав слушні поради щодо якісного фотографування. Відвідувачі виставки дізналися як виникли перші фотоапарати та з’явилося цифрове фото.

Маленькі гості були залучені до участі у вікторині на визначення номінації виставлених робіт.

55 фоторобіт, представлених на виставці, у номінаціях: «Портрет», «Пейзаж», «Макрофографія», «Архітектура», «Флора і фауна», а також жанрове, позажанрове, побутове та репортажне фото передають мальовничу та неповторну красу нашої країни, майстерність юних фотоаматорів.

Переглянути роботи фотовиставки можна в арт-холі бібліотеки, яка діятиме до 25 грудня 2021 року.

Loading